dilara34 Oluşturuldu: 28 Kasım, 2017 Share Oluşturuldu: 28 Kasım, 2017 Arkadaşlar merhaba aracımın far aydınlatmasını değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz bir ürün/marka var mı? diğer formlarda en çok photon ürününü önerdiler daha önce kullanan var mı? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Güven Ş. 28 Kasım, 2017 gönderildi Share 28 Kasım, 2017 gönderildi dilara34, 2 saat önce yazdı: Arkadaşlar merhaba aracımın far aydınlatmasını değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz bir ürün/marka var mı? diğer formlarda en çok photon ürününü önerdiler daha önce kullanan var mı? Merhabalar. Sizin için araştırdım güzel bir sonuca vardım İncelerseniz burada ihtiyacınıza göre marka belirleyebilirsiniz. Uzun ömür istiyorum, performans ve beyazlık önemsiz diyorsanız : Uzun ömür kategorisindeki ampuller uygundur. Bosch Long Life Daytime Osram Ultra Life Philips Longer Life, Eco Vision Uzun ömür + ortalama performans istiyorum, beyazlık önemsiz diyorsanız : Standart veya +%30 kategorisindeki ampuller uygundur. Bosch Pure Light Osram Standard Philips Vision Performans + ortalama ömür istiyorum, beyazlık önemsiz diyorsanız : +%60 kategorisindeki ampuller uygundur. Bosch Plus 60, Xenon Silver Osram Silverstar Philips Vision Plus Performans istiyorum, ömür ve beyazlık önemsiz diyorsanız : +%90 kategorisindeki ampuller uygundur. Bosch Plus 90 Osram Nightbreaker Plus Philips X-treme Vision Beyaz ışık istiyorum, performans ve ömür önemsiz diyorsanız : Mavi camlı ampuller uygundur. Bosch Xenon Blue Osram Cool Blue Hyper, Cool Blue Mega, Cool Blue Intense Philips Diamond Vision, Crystal Vision, Blue Vision Ultra Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Meraklı 28 Kasım, 2017 gönderildi Share 28 Kasım, 2017 gönderildi Merak ettiğim bir soruydu Güven hocam keyifli bir yanıt vermişsin eline sağlık, tercihe göre çözüm var! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Güven Ş. 29 Kasım, 2017 gönderildi Share 29 Kasım, 2017 gönderildi Meraklı, 9 saat önce yazdı: Merak ettiğim bir soruydu Güven hocam keyifli bir yanıt vermişsin eline sağlık, tercihe göre çözüm var! Biz de çareler tükenmez Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uğur DAĞ 29 Kasım, 2017 gönderildi Share 29 Kasım, 2017 gönderildi Aracın orijinalinde xenon yoksa sonradan takıldığında ustanın sigorta, röle gibi sistemleri kesinlikle kullanması gerekir. daha aydınlık görüş için arabayı yakmaya gerek yok işi ehline yaptırın. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dilara34 8 Aralık, 2017 gönderildi Yazar Share 8 Aralık, 2017 gönderildi Teşekkür ederim. Artık photon led lambalarını satın aldım size'de şiddetle öneririm ! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Meraklı 8 Aralık, 2017 gönderildi Share 8 Aralık, 2017 gönderildi İşçilik dahil ne kadar odediniz peki? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap