Meraklı Oluşturuldu: 24 Kasım, 2017 Share Oluşturuldu: 24 Kasım, 2017 Bir çok marka dönem geçişlerinde özellikle de kış ayı öncesinde canavar gibi reklam yapar, sosyal medyada birden coşar. Peki tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum, en iyi lastik markası hangisidir? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Uğur DAĞ 17 Aralık, 2019 gönderildi Share 17 Aralık, 2019 gönderildi Arabaya gore degisir, havaya gore degisir, araziye gore degisir, surucuye gore degisir. Bir cok madde var degiskenlik gosteren. Araciniz hafifse yumusak bir lastik kullanmaniz gerekebilir. Ama ayni lastik daha agir bir aracta bir cok yonden eksik kalir. Kaldi ki kis mevsiminde donmus yolda kis lastigi bile care degil. Bana sorarsaniz continental derim. Ama dedigim gibi bu bir cok etmenle degisebilir. İyi surusler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Uğur DAĞ 27 Kasım, 2017 gönderildi Share 27 Kasım, 2017 gönderildi Neye göre kime göre? Aracın performansı, ağırlığı, yol şartları, hava şartları gibi değişkenleri var bu durumun? Benimki gibi düşük performanslı hafif bi aracın varsa Petlas her türlü ideal. Ama 3000cc bi araca biniyorsan Continental. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
Meraklı
Bir çok marka dönem geçişlerinde özellikle de kış ayı öncesinde canavar gibi reklam yapar, sosyal medyada birden coşar.
Peki tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum, en iyi lastik markası hangisidir?
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 2 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap