Selamın aleyküm
Arkadaşlar grubu bayadır takip ediyorum hiç binmediğim halde grupta önde gördüğüm kişilerin yorumlarınıda bazı yerlerde laf açıldıkça söyledim
Şimdi asıl meseleye gelelim bende şuan 99 model volvo motorlu 140lık laguna var ve satıp 32 35 gibi bir bütçeyle 407 almayı düşünüyorum
407 nin bir makyaj kasası varmı daha sorunsuz olarak geçen
Motor seçeneği olarak dizel düşünüyorum 2.0 140hp lik 200nm torklu 1350 kg ağırlıkda bi araçtan 1.6 turbo dizele geçmek üzermi
Tutulduğu için 1.6 hdi düşünüyorum eğer üzerse 2.0hdi
407 nin atik bir araba olmadığını biliyorum keyif arabası ama yokuştada çekmedi dur vites düşüyüm derdimde olmasın
Otomatik almak mantıklı olurmu
Donanım modeli olarak ex black mi ex mi sanruf şart
Yorumlar için şimdiden teşekkürler
2.0hdi ve 2.2 hdi 1.4 hdi pejo motorlarını kullandım tanıyorum 1.6hdi hakkında fikrim yok 307 deki aynı motorsa 407 yi kaldırmayacağı kanaatindeyim
Soru
Misafir Orhan Ak
Selamın aleyküm
Arkadaşlar grubu bayadır takip ediyorum hiç binmediğim halde grupta önde gördüğüm kişilerin yorumlarınıda bazı yerlerde laf açıldıkça söyledim
Şimdi asıl meseleye gelelim bende şuan 99 model volvo motorlu 140lık laguna var ve satıp 32 35 gibi bir bütçeyle 407 almayı düşünüyorum
407 nin bir makyaj kasası varmı daha sorunsuz olarak geçen
Motor seçeneği olarak dizel düşünüyorum 2.0 140hp lik 200nm torklu 1350 kg ağırlıkda bi araçtan 1.6 turbo dizele geçmek üzermi
Tutulduğu için 1.6 hdi düşünüyorum eğer üzerse 2.0hdi
407 nin atik bir araba olmadığını biliyorum keyif arabası ama yokuştada çekmedi dur vites düşüyüm derdimde olmasın
Otomatik almak mantıklı olurmu
Donanım modeli olarak ex black mi ex mi sanruf şart
Yorumlar için şimdiden teşekkürler
2.0hdi ve 2.2 hdi 1.4 hdi pejo motorlarını kullandım tanıyorum 1.6hdi hakkında fikrim yok 307 deki aynı motorsa 407 yi kaldırmayacağı kanaatindeyim
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 1 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap