Güven Ş. Oluşturuldu: 8 Kasım, 2017 Share Oluşturuldu: 8 Kasım, 2017 Arkadaşın sahip olduğu 1.4 Tsi motorlu Volkswagen CC otomobilinin sevdiği ve sevmediği özelliklerini sizler için anlattı. Sahibinin gözünden kullandığı 2013 model aracın detaylarını inceledik. Görüşlerinizi bekliyoruz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uğur DAĞ 8 Kasım, 2017 gönderildi Share 8 Kasım, 2017 gönderildi Arteon hakkında bişeyler bekliyorum. O paraya değer mi? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Güven Ş. 8 Kasım, 2017 gönderildi Yazar Share 8 Kasım, 2017 gönderildi Uğur DAĞ, 2 saat önce yazdı: Arteon hakkında bişeyler bekliyorum. O paraya değer mi? Hocam iyi forumlar. Bence rakamlar çok uçuk. O fiyata daha lüks, daha gösterişli, gücü daha yüksek araç alabilirsin. Bence değmez. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Uğur DAĞ 8 Kasım, 2017 gönderildi Share 8 Kasım, 2017 gönderildi Ben o paralara bişey alamam da bi öyle fikir alayım dedim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap