Misafir Misafir Emran Oluşturuldu: 6 Kasım, 2017 Misafir Share Oluşturuldu: 6 Kasım, 2017 Aracı yeni aldım arkadaşlar 1.3 cdti otomatik 90 bg modeli ancak yakıt ortalaması bana bıraz fazla gibi geldi yardım ve fikirleriniz benim için önemli şuan şehir içi 9.0 lt yakıyor gösteriyor aracım acil yardım lütfen daha binemeden soğudum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1 Misafir Misafir Uğur 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Depoyu fulleyip o sekilde ölçum yapin. Yol bilgisayari yanlis hesaplayabiliyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1 Misafir Misafir İsmail 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Yol bilgisayarında 300 500 km nin değerine aldanma depoyu fulle sayacı sıfırla. ben 900 km gidiyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1 Misafir Misafir Emran 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Servise verip bi tespit yaptıracağım yada iyi bir ustada cihaza bağlatmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir İsmail 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi aynısının 2012 is var bende ben ş.içi ş.dışı olarak konuşmuyorum karma tüketimimi söylüyorum şuanda 5 lt sabahları işe gidip geliyorum trafik normal çok sıkışık olmuyor haftasonu gezmelerinde bazen sıkışık trafiğe yakalayabiliyorum o yüzden de şehiriçi şukadar şehirdışı bu kadar yakar diyemem depoyu fulledim şuan 430 km yol yaptım yarı depo olmak üzere bi 450 de depodaki diğer benzin götürür. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir Emran 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi İstanbuldayım aracı aldığımda sıfırladım ve 100 tl yakıt aldım 115 gitti çeyrek var daha 120 daha gider dio yandık sizin anlıcağınız böle olursa ama dediğinizide deneyeceğim depo bitsin full yapıp bakacağım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir İsmail 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi 360 km gitmesi lazım ama İstanbul trafiği de berbat sizde durkalklar uzun hatta dur kalkma modunda. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir Emran 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Aynen sabah 14 km yolu 45 dk gibi bir sürede gidebiliyorum trafik çok kötü siz neredesiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir İsmail 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Bursa bizimde yoğun ama sizin gibi olamaz siz değerleri sıfırladıktan sonra birde ortalama hızınıza da bakın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1 Misafir Misafir Emran 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Teşekkür ederim 1 depodan sonra düzelme olmaz ise servise baktıracağım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Ev Sahibi Yönetici 6 Kasım, 2017 gönderildi Ev Sahibi Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Arkadaşlar baya sohbet etmişsiniz de keşke üyelik alıp da kalıcı birer isim ile aramıza dahil olsaydınız ya.. Kapatalım mı forumu dışarıdan yazılanlara yani illa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
Misafir Emran
Aracı yeni aldım arkadaşlar 1.3 cdti otomatik 90 bg modeli ancak yakıt ortalaması bana bıraz fazla gibi geldi yardım ve fikirleriniz benim için önemli şuan şehir içi 9.0 lt yakıyor gösteriyor aracım acil yardım lütfen daha binemeden soğudum
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 10 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap