Misafir Misafir Hakan bey Oluşturuldu: 6 Kasım, 2017 Misafir Share Oluşturuldu: 6 Kasım, 2017 Arkadaslar bugun yada yarin lpg donusum yaptiriyorum kismetse. Aracim 1.6 atmosferik motor. Butcem atikere yetiyor suan. Atiker gold ve grand arasinda kaldim ne fark var hangisini taktirmaliyim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir Uğur 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Brc landirenzo prins bunlar premium kitler ama bayi haricinde müdahaleye izin vermiyor, afr ayarı denen özel bir sensörle yapılan karışım ayarı var. O ayarı yaptırabilmeniz için ben size atiker gold ya da lovato obdII öneririm. Regülatör büyük olsun 1350-1500 arası basınç üretebilmesi önemli. Gold mu grand mı derseniz onu özellikle candan mühendisliği arayıp bi sorun derim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir Erdoğan 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Biri tekli enjektör biri dörtlü enjektör benim gazı takan kişi yakın arkadaşım tekli enjektörün daha iyi olduğunu söyleyerek taktı 12000 km oldu allaha şükür tık yok benim araç 1.4 T Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Misafir Misafir Kadir 6 Kasım, 2017 gönderildi Misafir Share 6 Kasım, 2017 gönderildi Ben geçen hafta sıfır araca taktırdım.Grandı herkez şiddetle tavsiye etti.Enjektörün atım aralığı 1.8 ve direk enjekte ediyor yeni sistem.Proğram olarakda direk araç beynini okuyan bi sistem. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
Misafir Hakan bey
Arkadaslar bugun yada yarin lpg donusum yaptiriyorum kismetse. Aracim 1.6 atmosferik motor. Butcem atikere yetiyor suan. Atiker gold ve grand arasinda kaldim ne fark var hangisini taktirmaliyim
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 3 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap