Çılgınkadir Oluşturuldu: 24 Ekim, 2017 Share Oluşturuldu: 24 Ekim, 2017 Çünkü param var. Her ay sanayiye gitmiyorum. İnancin olsun 214 binde sıkıntısız kullanıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Üye CenGo 24 Ekim, 2017 gönderildi Üye Share 24 Ekim, 2017 gönderildi Aslında Honda Civic özellikle fd6 kasalar başta olmak üzere inanılmaz sağlam ancak bu Japon arkadaşlar şu arabaları zamanında dizel yapmadılar ve cimriliklerinden turbo koymadılar. O yüzden hak ettiği değeri bizim gibi ülkelerde maalesef göremiyorlar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Misafir Misafir 25 Ekim, 2017 gönderildi Misafir Share 25 Ekim, 2017 gönderildi Çılgınkadir, 20 saat önce yazdı: Çünkü param var. Her ay sanayiye gitmiyorum. İnancin olsun 214 binde sıkıntısız kullanıyorum. Tam da aslında benim istediğim türden bir araç. Şimdi ki kullandığım arabamda son 4 aydır sanayiden çıkamıyorum artık bıkkınlık seviyesine kadar geldim. Civicler de 2010 model kasalarını önerir misin. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap