Misafir Misafir Yılmaz Oluşturuldu: 16 Nisan, 2020 Misafir Share Oluşturuldu: 16 Nisan, 2020 Ekonomik sebeplerden dolayı bu yaz lastiği alamadım. Alıcam ama biraz zaman alabilir. Kış lastiği ile binmeye devam etsem sorun olur mu? Olmaz dediler ama yine de araştırmak istedim. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1 Uğur DAĞ 16 Nisan, 2020 gönderildi Share 16 Nisan, 2020 gönderildi Alamıyorsanız sorun yok ama gecikmeden alın. Kış lastiğiyle yazın devam ederseniz önümüzdeki kışa yeni bir takım kış lastiği almak zorunda kalabilirsiniz. Kış lastiğinin gürültüsü çekilmez oluyor zaten yazın habercisidir yaz lastiği :) Kış lastiği yazın; Çok gürültü yapar, ıslak zeminde sorun çıkarır, yakıtı arttırır. Kış şartlarına uygun yapıldığından yaz sıcağı ve sıcak asfalt ömrünü hızla azaltır. İkinci elde olsa bir takım yazlık bakın hocam şartlar olgunlaşınca :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
Misafir Yılmaz
Ekonomik sebeplerden dolayı bu yaz lastiği alamadım. Alıcam ama biraz zaman alabilir. Kış lastiği ile binmeye devam etsem sorun olur mu? Olmaz dediler ama yine de araştırmak istedim. Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 1 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap