Misafir Misafir Kenan Oluşturuldu: 6 Mart, 2020 Misafir Share Oluşturuldu: 6 Mart, 2020 Aracımın lastiklerini yeni değiştirdim. İlk başta bir sorun yoktu ama yaklaşık 200 km sonra titreme başladı araçta. Tüm lastiklerden geliyormuş gibi. Continental aldım en iyisi olsun dedim ama neden boyle? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Caner Taşın 6 Mart, 2020 gönderildi Share 6 Mart, 2020 gönderildi Düzgün balans yapmamış olabilirler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Uğur DAĞ 6 Mart, 2020 gönderildi Share 6 Mart, 2020 gönderildi Lastikçi arkadaşa selam söyleyin Kenan hocam. Lastiği değiştirdiğinde yüksek ihtimal balans ayarı yaptı ama sizi uyarması lazım 200 300 km sonra tekrar balans yapılacak diye. Yeni lastiğin balansı harekete binince bozulur ilk kmlerde. O yüzden tekrar balans ister. Lastikçiyle tekrar görüşün. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
Misafir Kenan
Aracımın lastiklerini yeni değiştirdim. İlk başta bir sorun yoktu ama yaklaşık 200 km sonra titreme başladı araçta. Tüm lastiklerden geliyormuş gibi. Continental aldım en iyisi olsun dedim ama neden boyle?
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 2 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap