Misafir Misafir Kararsız beyfendi Oluşturuldu: 3 Şubat, 2020 Misafir Share Oluşturuldu: 3 Şubat, 2020 Araba alacağım fakat 2016 insigna 1.6 dizel veya 2015 wv jetta 1.6 dizel şimdi bir seçim yapmam lazım hangisine karar versem? bilemedim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Uğur DAĞ 5 Şubat, 2020 gönderildi Share 5 Şubat, 2020 gönderildi Ne kadar güzel soru :) Gönlüm hep VW'den yana ama jetta için değil. İnsignia daha mantıklı gibi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Caner Taşın 6 Şubat, 2020 gönderildi Share 6 Şubat, 2020 gönderildi İnsignia iyidir segment olarak farklılar zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Ev Sahibi Yönetici 7 Şubat, 2020 gönderildi Ev Sahibi Share 7 Şubat, 2020 gönderildi İki kasa arasında yorum yapmak gerekirse paketlerini bilmiyorum ama insignia daha ileri vade bir seçim gibi geliyor. Her ne kadar Alman araçları da olsa, segment farkı sebebiyle seçim yönüm Opel Insignia olurdu. Passat deseydiniz durum değişirdi, ancak Jetta C ve D segment arası farkı hissedebileceğiniz bir araç, insignia diyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
Misafir Kararsız beyfendi
Araba alacağım fakat 2016 insigna 1.6 dizel veya 2015 wv jetta 1.6 dizel şimdi bir seçim yapmam lazım hangisine karar versem? bilemedim.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 3 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap