Misafir Misafir Enes Oluşturuldu: 3 Şubat, 2020 Misafir Share Oluşturuldu: 3 Şubat, 2020 60.000 90.000 arasi gazlamalik araba istiyorum genç işi coupe ya da hatchback tercihim aklimda olan seyler sunlar Ibiza cupra Polo gti Vs vs Bunlar alinir mi bu fiyata baska ne alinir ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Mert Deniz 5 Mart, 2020 gönderildi Share 5 Mart, 2020 gönderildi Megane Coupe ya da BMW E60 5 serisi çok daha sportif ruhlu ve keyiflidir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Üye CenGo 5 Mart, 2020 gönderildi Üye Share 5 Mart, 2020 gönderildi Mert hocam keyifli tavsiyeler vermiş, bir Seat Leon, bir BMW neden olmasın derim.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Uğur DAĞ 6 Mart, 2020 gönderildi Share 6 Mart, 2020 gönderildi aklınızdaki araçlar yeterince keyifli ve o fiyatlar arasında alabileceğiniz en keyifli araçlar. Benim tavsiyem alacağınız araçta normal araçlardan olduğu kadar dikkatli inceleme yapmanız. Spor araçlar malesef ülkemizde fazla hırpalanıyor. Dikkatlice araştırıp inceledikten sonra aklınızdaki araçlar doğru seçim. Kişisel fikrim polo gti olur. Kıvraklığı cupradan daha iyi bence. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Caner Taşın 6 Mart, 2020 gönderildi Share 6 Mart, 2020 gönderildi Sportiflikse leon tercih edilebilir Mert kardeşim E 60 güzel ama temizini bulmak cidden güç oldu artık o arabaların tabi temizi denk gelirse tadından yenmez 🙂 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
Misafir Enes
60.000 90.000 arasi gazlamalik araba istiyorum genç işi coupe ya da hatchback tercihim aklimda olan seyler sunlar Ibiza cupra Polo gti Vs vs Bunlar alinir mi bu fiyata baska ne alinir ?
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 4 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap