misafir Oluşturuldu: 20 Aralık, 2019 Share Oluşturuldu: 20 Aralık, 2019 Lastik ebadım 175/70 R14.. Lastiği patlattım ve aynı ebattaki stepnem ile değişimini yaptım. Yeni lastik almam gerekiyordu stepne icin fakat arkadaşım kendi arabasındaki fazla olan stepneyi bana verdi ve onun ebadı 165/60 R14. sorum şudur ki; ben bu ebattaki lastiği stepne olarak kullanabilirmiyim olası bir lastik hasarı durumunda işimi gorur mu?Yoksa sorun mu yaratır? Teşekkurler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
0 Uğur DAĞ 24 Aralık, 2019 gönderildi Share 24 Aralık, 2019 gönderildi Kısa mesafelerde kullanabilirsiniz. Ama uzun mesafede olmaz. Ebatlar, genişlik,yanak ölçüleri aynı olmadığından çekme, kayma, titreme yapar, hakimiyetinizi zorlaştırır. Ama lastik hasarı durumunda en yakın lastikçiye 50 km hız civarında gitmenize yetecektir. Ama her şekilde çok güvenli olmadığını belirteyim tekrar. İyi sürüşler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Soru
misafir
Lastik ebadım 175/70 R14..
Lastiği patlattım ve aynı ebattaki stepnem ile değişimini yaptım.
Yeni lastik almam gerekiyordu stepne icin fakat arkadaşım kendi arabasındaki fazla olan stepneyi bana verdi ve onun ebadı 165/60 R14.
sorum şudur ki; ben bu ebattaki lastiği stepne olarak kullanabilirmiyim olası bir lastik hasarı durumunda işimi gorur mu?Yoksa sorun mu yaratır?
Teşekkurler
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş
Bu soruya 1 cevap geldi
Önerilen İletiler
Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap